ARPE-TRAILER OYAr-Pe Trailer Oy on Säkylässä toimiva perheyritys,joka valmistaa,huoltaa ja korjaa raskaan ja kevyen kuljetuskaluston koreja ja perävaunuja.

Yritys on perustettu 1993, se toimii 1200m2 tuotantotiloissa ja sillä on oma 400m2 maalaamo. Ar-Pe:lla on myös jarrujen korjaukseen tarvittava A-Jarrulupa.

Woikosken kaasujen myyntipiste on ollut mukana toiminnassa jo 20 vuotta.

Valikoimaan kuuluu ABS/EBS jarrukorjaukset ja ohjelmoinnit, akseleiden lisäykset, PL-nostimien asennukset, huollot ja tarkastukset, katsastuspalvelut, kolarikorjaukset, maalaustyöt sekä laaja päälirakenteiden ja perävaunujen valmistus. Yritys pyrkii valmistamaan laadukkaita tuotteita asiakkaan toiveita kuunnellen,jotta valmis tuote olisi paras mahdollinen kyseiseen kuljetustehtävään.

Kehitetyt tuotteet takaavat asiakkaalle kuljetuskaluston toimivuuden vuosiksi ja mahdollisimman korkean käyttöasteen.

Uskomme että paras tapa saavuttaa omat tavoitteemme on kuunnella asiakkaan toivomuksia ja tarpeita, tiedämme sen koituvan sekä asiakkaan että Ar-Pe:n eduksi.

Yritys tekee läheistä yhteistyötä myös Soniko Invest Oy:n kanssa, jonka kautta on tullut mahdollisksi raskaan kuljetuskaluston vuokraustoiminta sekä kuljetuskaluston hankinta manner-Euroopasta, lähinnä Saksasta ja Hollannista.Yhteistyökumppaneinamme ovat Euroopan suurimmat valmistajat sekä käytetyn kuljetuskaluston myyjät.

ARPE-TRAILER OY
27800 SÄKYLÄ
Puh. 044-5206266,
info@arpetrailer.fi